Конфіденційність
*Нехай твоє праве око не знає про те,
що бачило ліве.✋
ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ
● Надаючи свої персональні дані при оформленні замовлення, замовник дає свою згоду на обробку і використання своїх персональних даних відповідно до загального регламенту про захист даних ( англ. General Data Protection Regulation, GDPR; Regulation (EU) 2016/679), а також Законом України» Про захист персональних даних " від 01.06.2010 р.з метою виконання Виконавцем зобов'язань перед замовником.
● Персональні дані Замовника включають, але не обмежуються: ПІБ, назва організації/компанії, контактні дані (телефон, Електронна пошта, Поштова адреса), а також дані, необхідні для проведення розрахунків, інформацію про всі замовлення, зроблені замовником.
● Замовник дає згоду на повідомлення про виконання або інші деталі, що стосуються замовлення (SMS, електронна пошта, телефон).
● Виконавець зберігає і обробляє персональні дані Замовника виключно для цілей виконання договору та надання послуг дизайну, розробки сайту, контекстної або таргетованої реклами.
● Виконавець зберігає та обробляє персональні дані Замовника з урахуванням технічних стандартів захисту, норм міжнародного та національного законодавства, а саме: загального регламенту про захист даних (англ. General Data Protection Regulation, GDPR; Regulation (EU) 2016/679), а також Закону України "Про захист персональних даних" від 01.06.2010 р.

● Технологія на основі файлів cookie може використовуватися Виконавцем для поліпшення якості послуг на сайті. Користувач може обмежити або заборонити використання файлів cookie через відповідні налаштування браузера.

КОНТАКТИ
Електронка:
AMANTIS
Для запитів:
info@amantis.com.ua

Адміністрація
ceo@amantis.com.ua
HR відділ
hr@amantis.com.ua
Ми працюємо для вас, де б ви не знаходилися, незалежно від того, в якій точці світу Ви запланували свій проєкт. Amantis виконає всі Ваші побажання, незалежно від континенту.

Зручна оплата
Кнопка для швидкого зв'язку з нами
Telegram Viber Mail Phone